Get Social With Us
Zaher Afghaans Restaurant | Over ons
20270
page-template-default,page,page-id-20270,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Over ons

 

Zaher is het tweede familierestaurant dat in maart 2013 is opgericht door ons, de familie Alizadah. Vanaf januari 2010 ontvangen wij onze gasten met veel liefde en plezier in restaurant Sarban in Tilburg. Ons culinaire succes heeft zich ondertussen uitgebreid naar Waalwijk (restaurant Attan, 2014). Sinds 2016 kunt u door cateringbedrijf Saaz uw feesten en partijen laten verzorgen. Met blijdschap mogen wij sinds mei 2017 onze gasten in Utrecht ontvangen.

 

In elk restaurant van de familie Alizadah wacht u een hartelijke ontvangst. Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid zijn diepgeworteld in de Afghaanse cultuur. Onze gastheren en gastvrouwen staan open voor al uw vragen.

 

Betekenis Zaher

Zaher betekent letterlijk ‘de verschijning’ in de breedste zin van het woord. Het verwijst naar iets of iemand met een bijzondere kwaliteit. Iets wat je zeker niet vergeet en waar je anderen enthousiast over zult vertellen als je het gezien of ervaren hebt.

 

We doen ons uiterste best om de betekenis van het woord waar te maken. Op gastvrije en respectvolle wijze laten wij u kennismaken met de Afghaanse keuken en cultuur en fantastische gerechten. Wij hopen u een zeer warme en mooie avond te verzorgen.

 

Hart voor de maatschappij

Wij voelen ons maatschappelijk erg betrokken bij onze woon- en werkomgeving. Wij streven ernaar om op verschillende manieren de mensen om ons heen te helpen. Tot op heden is het ons gelukt om op de volgende manieren een kleine bijdrage te leveren;

  • Wij nemen bewust alleenstaande minderjarige asielzoekers aan als personeel om hen een kans te bieden op een succesvolle toekomst in Nederland. In het restaurant proberen we zoveel mogelijk Nederlands te spreken. Dit om de integratie te bevorderen.
  • Wij stellen wekelijks een tafel beschikbaar aan Quiet500 members. Dat zijn Tilburgse gezinnen die onder de armoedegrens leven.
  • Als actief lid van het Elftal tegen Armoede proberen wij met verschillende projecten het percentage van de mensen die onder de armoedegrens leven te verlagen.
  • Via het bestuur van de stichting Samen Doen proberen wij nieuwkomers en huidige inwoners van Tilburg met elkaar te verbinden. Ook creëren wij werkgelegenheid voor de nieuwkomers.
  • Wij nemen deel aan verschillende veilingen, waarvan de opbrengst vaak gaat naar de ouderen in de stad.