Get Social With Us
Zaher Afghaans Restaurant | Menu
19891
page-template-default,page,page-id-19891,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Menu

 

Menukaart

Kijk op onze menukaart voor alle bijzondere smaken die we bieden. Onze rijst en kruiden halen we uit Afghanistan. Onze groenten, vlees en gevogelte kopen we lokaal in Nederland in. Nagenoeg alles is biologisch. U kunt rekenen op een bijzondere belevenis, waarbij elke smaakpapil verrast wordt.

 

Kennismakingsmenu

Onze menukaart is een afspiegeling van de rijke eetcultuur van Afghanistan. U kunt zelf een driegangenmenu samenstellen of kiezen voor ons kennismakingsmenu. Wij serveren u dan in driegangen ongeveer 60 tot 70% van alle gerechten van de kaart. Waar u ook voor kiest, u krijgt meerdere dagverse gerechten in mooie uitgebalanceerde smaken.
We serveren authentieke recepten die van generatie op generatie zijn overgedragen. Afghanen koken op gevoel en met veel trots. Het kan dus zomaar zijn dat onze kok aan tafel zijn gerecht komt presenteren. Dit past in onze cultuur.