Get Social With Us
Zaher Afghaans Restaurant | Home
20259
page-template-default,page,page-id-20259,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_with_bg_image,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Home

 

Maak kennis met Afghaanse smaken en sferen!

Welkom bij Afghaans restaurant Zaher in Den Bosch. We nemen u graag mee naar een culinaire wereld die bekend staat om zijn verfijnde smaken en geuren.

 

Dagvers en biologisch

De Afghaanse keuken is een smaakvolle verrassing. Voor veel gasten is het een kennismaking met nieuwe ingrediënten, kruiden en bereidingswijzen. Op onze kaart vindt u stoofschotels, rijstgerechten, salades, vleesgerechten en dagverse en biologische groenten bereid op bijzondere wijze.

 

Gerechten

Wij bieden u een kleurrijke en goed gevulde tafel. Onze koks brengen ingrediënten samen die u nooit eerder zo proefde. We vertellen u graag over onze huisgemaakte specialiteiten en gerechten. Wij bereiden en serveren voedsel voor lichaam en ziel.

 

Gastvrijheid

Zoals gebruikelijk in de Afghaanse cultuur wacht u alle gastvrijheid en zal het u aan niets ontbreken. Genieten staat bij ons centraal. We houden rekening met allergieën zoals lactose en/of gluten, koken halal en desgewenst veganistisch. Natuurlijk is er de keuze uit bijpassende wijnen. Probeert u ook eens onze huisgemaakte vijgenlikeur of vijgenwhisky.

 

Ons team

Onder leiding van David, Marjam, Nazifa en/of Nadima ontvangen wij onze gasten. Wij verstaan de kunst om elke gast zich speciaal te laten voelen en staan open voor alle vragen. Wij heten u van harte welkom bij Zaher.